Mindent az ingyen smsről

Linkek

ingyen sms regisztráció nélkül

ingyen sms küldés magyar mobilra

internetes sms küldés ingyen

ingyen sms küldés regisztráció nélkül azonnal telefonra

Mindent az sms küldésről

 

Az SMS (Short Message Service, szó szerint rövidüzenet-szolgáltatás) mobiltelefonnal küldött rövid terjedelmű, meghatározott karakterszámú üzenetet kézbesítő szolgáltatás neve.
Korábbi, a nyelvben nem meghonosodott szinonimája az ún. "GSM távirat". Az 1990-es évek közepén a Westel mobilszolgáltató ezzel a kifejezéssel illette SMS szolgáltatását.
Az SMS egyfajta "tárol és továbbít” típusú szolgáltatás. Emellett szolgálhat még kézbesítésről való visszajelzésre. Az SMS párhuzamosan küldhető vagy fogadható GSM hang-, adat- vagy faxforgalommal (a jelzési csatornát használja).
Eredetileg 1985-ben a GSM szabványok között definiálták, egy üzenettel 160 karaktert lehetett elküldeni, ám az újabb készülékek már tudnak kezelni többrészes SMS-eket
(a hálózaton keresztül több SMS-ben átmenő üzenetet egy darabban való megjelenítése), illetve a 7 bites kódolás mellett lehetséges 8 bites vagy 16 bites kódolást is választani, így 160, illetve 70 karakter fér egy SMS-be.
A felhasználó a mobiltelefonján szerkeszti és megcímezi az üzenetet. A címzettet a nemzetközi hívószámát megadva azonosítják (például +36123456789).
Ezután elküldi az üzenetet a szolgáltatóközpontba (Service Center), ahol az üzeneteket tárolják, majd továbbítják a címzettnek.
1992. december 3-án küldte el mobiltelefonjáról Neil Papworth brit mérnök az első rövid szöveges üzenetet, röviden SMS-t, a távközlés egyik történelmi lépéseként.

ingyen_sms.bmp

Ingyen sms küldés mobilra

Küldj sms üzenetet ismerősödnek mobiltelefonra ingyen 0 Ft-ért, nemzetközi működő oldalak.

http://www.afreesms.com/freesms/ https://globfone.com/sms/
http://mfreesms.com/ http://internationalfreesms.com/
http://www.24sms.net/ http://www.freesms.net/
http://www.txt2day.com/ http://www.sendsmsnow.com/
http://www.160by2.com/Index http://www.armsms.com/
http://site2sms.com/free-sms http://fullonsms.com/login.php
http://www.sendanonymoussms.com/ http://www.freesmscraze.com/