Virusirtó programok tesztje

legjobb ingyenes vírusírtó windows

Linkek

legjobb ingyenes vírusírtó

ingyenes vírusírtó

vírusírtó teszt

vírusírtó programok

A vírusirtó vagy antivírus program a számítástechnikában egy szoftveres vagy hardveres architektúra,
amelynek célja annak biztosítása, hogy a hálózatba vagy egy adott számítógépbe ne juthasson be olyan állomány, mely károkozást,
illetéktelen adatgyűjtést vagy bármely, a felhasználó által nem engedélyezett műveletet hajt végre. Ilyenek például a vírusok, trójai programok és egyéb kártékony programok

A vírusirtó működési elve

A vírusirtó szoftverek két alapelven működnek. Az első az úgynevezett reaktív védelem, ami az úgynevezett vírusdefiníciós adatbázison alapszik.
Ebben az esetben a vírusirtó szoftver egy adatbázisból azonosítja a kártevőket. Az adatbázist a vírusirtó szoftver gyártója rendszeresen frissíti,
a frissítéseket a legtöbb vírusirtó szoftver automatikusan letölti az internetről.
A második – és napjainkban egyre fontosabb – védelmi módszer az úgynevezett heurisztikus vírusvédelem.
Ebben az esetben a vírusirtó a beépített analizáló algoritmusok (mesterséges intelligencia) segítségével azonosítja a vírusokat.
A módszer azért nagyon fontos, mert sokszor több nap telik el egy új vírus megjelenésétől addig, amíg a vírusirtó program gyártója az ellenszert elkészíti és beépíti a vírusdefiníciós adatbázisba. A reaktív vírusirtó szoftvernek ilyenkor frissítenie kell magát az internetről, és csak ezután nyújt védelmet az új vírusok ellen.
A heurisztikus módszereket is alkalmazó modern vírusirtók viszont addig is védelmet nyújtanak a legtöbb kártevő ellen, amíg az ellenszer elkészül.
Ezek a modern vírusirtók kombinálják tehát a hagyományos (vírusdefiníciós adatbázison alapuló) védelmet a modern heurisztikus védelemmel, és így nagyobb biztonságot adnak a felhasználóknak.

Virusirtó programok tesztje windows rendszerre

2016 eredmények

virusirto_teszt_1.JPG

virusirto_teszt_2.JPG

virusirto_teszt_3.JPG

 Virusirtó programok ingyen letöltése Magyar nyelven

nos ez nemlehetetlen.

Microsoft

Avg

Eset

Avast

 

A legjobb vírusírtó

Ha visszanézzük, hogy melyik a legjobb vírusírtó, az évek tesztjei alapján sem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy ez vagy az a legjobb. Az élmezőnyben mindíg benne van a KASPERSKY ill. a legjobbak közt vannak az AVIRA - AVG - AVAST -BITDEFENDER - NORTON - PANDA és még sokan mások.

Letöltésük a megbízható hivatalos oldalról!

A legjobb ingyenes vírusírtó kinek ez, kinek az. Van akinek csak az eredmény számít, van akinek az, hogy tudjon magyarul is, és van akinek a felhasználói felület számít...