Társkereső appok

Társkeresők Android Windows iOS telefonra

 Linkek

társkereső oldalak

Társkereső appok

 The Future of Dating

A Tinder ma a legnépszerűbb mobilos társkereső applikáció, melyre a Facebook regisztráció segítségével lehet feliratkozni, de a Facebook profilon nem kerül nyilvánosságra, hogy valaki regisztrált. Az ott beállított profilkép és kor jelenik meg a Tinder adatlapon is, illetve megadható bemutatkozó szöveg. A kort leszámítva minden megváltoztatható. A profilra 5 kép tölthető fel.

Facebook profil kell a The Jingle társkeresőn való regisztrációhoz is. Az adatlapra 4 kép és egy kis bemutatkozó szöveg kerül fel. Szűrni nemre, korra és lakhelytől való távolságra lehet. Az applikáció érdekessége, hogy nemcsak külső, hanem belső tulajdonságok alapján is dönthet a felhasználó.

Ahogy a Tinder és a The Jingle is, úgy a Happn is a Facebook regisztrációra épül, de ez az app sem teszi nyilvánossá a közösségi oldalon a feliratkozást. A Happn érdekessége, hogy itt az alapján adódnak fel a potenciális párjelöltek profiljai, hogy éppen kivel keresztezi egymás útját az ember. A Happn ugyanis GPS koordináták segítségével figyeli, a felhasználók merre járnak, így az előzetesen kor, nem és egyéb szempontok szerinti szűrést figyelembe véve adja az arra járókat találatként.

Android társkereső app

tarskereso1.JPG

tarskereso2.JPG

Windows phone társkereső app

wtarskeresoapp1.JPG

iOS társkereső app

itarskeresoapp1.JPG

itarskeresoapp2.JPG