Oldalak társkeresőknek

Társkereső oldalak regisztráció nélkül is

Linkek

társkereső oldalak mobilra

Külföldi és magyarországi oldalak társkeresőknek

Társkereső oldalak

http://www.szivkuldi.hu/ http://www.csillagtanc.net/
https://www.ratalalsz.hu/tarskereso http://www.randitime.hu/
https://paratlan.hu/ https://www.elittars.hu/
https://love.hu/ http://cupydo.hu/
http://www.lovehunters.hu/ http://tarskeresom.hu/
http://oazigazi.hu/ http://www.lelki-tars.com/
http://szinglitanya.hu/ http://titkosviszony.hu/
http://szerelemtanya.hu/ http://www.randivonal.hu/

 

Nemzetközi társkereső oldalak

http://www.eharmony.co.uk/ https://uk.match.com
www.lovestruck.com dating.marieclaire.co.uk
www.datingdirect.com https://uk.parship.com/
http://www.muddymatches.co.uk/ http://www.pof.com/
https://www.mysinglefriend.com/ https://www.beautifulpeople.com
https://tastebuds.fm/ https://www.doingsomething.co.uk/

 

Az első társkereső irodákat az 1600-as években hozták létre, hogy akár vallási, akár társadalmi szempontból megfelelő Házasság születhessen. A történelemben mindig is jelentős szerepet töltöttek be a társkeresők. Régebben a házasságkötés nem szerelemre alapult, sokkal nagyobb szerepe volt a szociális státusznak és az anyagi helyzetnek házasságkötéskor. Sok közösség szakemberre bízta a döntést, hogy minden szempontból megfelelő társat találjon a házasuló korba jutó fiataloknak. Japánban őket hívták nokado-nak, Mexikóban portador végezte ezt a munkát és Oroszországban kalyn volt a kerítő neve.
A különböző vallásokban, például a keresztények vagy az ortodox zsidók között a papok feladata volt (és egyes esetekben ma is az), hogy megfelelő párt találjanak a fiataloknak, felkészítsék őket a házasságra és segítsenek megoldani a fiatal házasok problémáit.

Az első olyan irodák, amik ténylegesen a ma működők elődjeiként foghatók fel, Angliában kezdték meg a működésüket az 1600-as években. Itt még az elsődleges szempont az volt, hogy az azonos társadalmi osztályba tartozókat ismertessék össze. A mai rendszerhez hasonló elven működő társkereső irodák a 18-19. században szintén Angliában fejlődtek ki. Az irodában feliratkozóknak egy-egy rövid mondatban kellett bemutatkozniuk és elsősorban azt meghatározniuk, hogy mennyi pénzt keresnek vagy, hölgyek esetén, azt, hogy mennyi hozományuk van. Értékeik és vagyonuk alapján egy három fokozatból álló skálán kellett értékelniük magukat.

Egy tipikus bemutatkozó szöveg ezek alapján körülbelül így nézett ki: No. 2., 40-es éveiben járó férfi, kicsit testes, sötét bőrű, parókás. Lakással rendelkezik és egy kis birtokkal Suffolk környékén. Anyagilag rendezett. Vallásos.

Az ellenderezett házasságok a 20. század elejéig egyértelműen tartották magukat és még ma is vannak olyan országok, ahol a családtagok vagy társkereső irodák végzik a hölgyek és férfiak összeismertetését.
A modern világban megváltoztak a lehetőségek. A fiatalok többsége már a munkahelyen, a közösségekben vagy a családtagokon, rokonokon keresztül ismerkedett. Ennek ellenére a szervezett társkeresési formák sem veszítettek a népszerűségükből, ekkor jelentek meg az újságokban, folyóiratokban a különböző apróhirdetések.
A társközvetítő irodákon keresztül történő párkeresés még ma is népszerű, emellett az internet térnyerésével új megoldások is születtek. A különböző online társkereső oldalak és mobil applikációk is az egyedülállók rendelkezésére állnak.

Az elmúlt időszakban többen is felismerték, hogy az internet zavaros világa mellett szükség van a személyes tanácsadásra is. Társkereső coachok, párkapcsolati tanácsadók és csábító mesterek lepték el a piacot és kínálnak az egyedülállók különböző rétegeinek különböző szolgáltatásokat. Sőt, a férfiaknak Pickup artist segít abban, hogy minél népszerűbb legyen a hölgyek körében.

A társkereső irodák többnyire arra a felismerésre építenek, hogy a személyes kapcsolat sokkal fontosabb, mint a számítógépeken tárolt adatok. A személyes tanácsadók többsége azt az elvet vallja, hogy nem a mennyiség számít, hanem a minőség. A szakemberek elsőszámú feladata, hogy párt találjanak az ügyfelüknek és nem az, hogy végtelen mennyiségű hölggyel vagy férfival ismertessék össze őt.
Manapság a társkeresésben az internet átvette a társkereső iroda szerepét, ez érthető is, gyorsabb egyszerűbb és nemzetközi.

tarskeresok_ingyen.jpg